Pārlekt uz galveno saturu

"Gada pirmkursnieks" balvu saņem MF students

Attēla autors: No LLU arhīva

16. februārī Jelgavas pils Sudraba zālē aizvadīta LLU Studējošo pašpārvaldes dibināta tradīcija – pasākums “Gada balva 2015", kurā par īpašiem panākumiem un labiem darbiem universitātes labā tika sveikti studenti, mācībspēki un darbinieki.

"Gada pirmkursnieks" balvu saņēma cits sportists – MF 1. kursa students Reinis Nitišs. Viņš ir Latvijas rallijkrosa autobraucējs, kura sportiskie sasniegumi novērtēti Eiropas un pasaules līmenī un kurš 2015. gada septembrī kļuva par kokapstrādes studentu. Reiņa izvēli studijās noteica ģimenes tradīcijas, jo tēvam pieder kokapstrādes uzņēmums "Ošukalns". Kaut gan viņš turpina aktīvu dalību starptautiskajās sporta sacensībās, ar labiem rezultātiem veiksmīgi turpina studēt izvēlētajā studiju virzienā un pierāda, ka spēj to apvienot ar pašreizējo karjeru citā nozarē.

Nominācijā "Gada sportists" tika izvirzītas trīs dāmas – LF studente Lauma Penele, PTF studente Rūta Paužole un MF studente Katrīna Jaunslaviete. Balvu šajā nominācijā ieguva Rūta Paužole, kura ir LLU volejbola izlases spēlētāja, bet papildus trenējas basketbolā, šķēpa mešanā un lodes grūšanā. 

"Gada balva" ir LLU Studējošo pašpārvaldes 2005. gadā dibināta tradīcija, kas godina un izceļ ar universitāti saistītas personas, struktūrvienības un notikumus, kas gada laikā devuši būtisku ieguldījumu universitātes un studējošo labā. Gadu gaitā ir mainījušās nominācijas, taču ir saglabājusies galvenā ideja – pateikt paldies dažādiem universitātes cilvēkiem, kuri dara savu darbu ar īpašu rūpību un kuriem patīk tas, ko viņi dara.

Īpašu pateicību LLU Studējošo pašpārvalde izsaka AS Swedbank un tās Jelgavas centra vadītājai Daigai Jakovičai par pasākuma atbalstīšanu jau vairāku gadu garumā. 

Pievienots 17/02/2016