Pārlekt uz galveno saturu

Par Mis un Misteru Meži kļūst Inga Vēvere un Edgars Spirido

Attēla autors: No LLU arhīva

Ar tradicionālā konkursa «Mis un Misters Meži» laureātu noskaidrošanu noslēgušās LLU Meža fakultātes dienas. Par Mis Meži kļuvusi programmas «Mežinženieris» pirmā kursa studente Inga Vēvere, bet par Misteru Meži – mežzinātnes pirmkursnieks Edgars Spirido.

MF "Meža dienas"

20. aprīlī notika Meža fakultātes studentu svētki "Meža dienas", kurās spēkiem mērojās sportiskākie "mežinieki" un norisinājās studentu iecienītais pasākums "Mis un Misters Meži".

Arī pārējie konkursa dalībnieki bija pirmkursnieki. Par Mis Jaukumiņu atzīta Santa Mača, bet skatītāju simpātijas iekaroja Katrīna Daniļeviča, kura tika arī pie Mis Aktrises titula. Savukārt Valters Samariks tika godināts kā Misters Aktieris.

Mis Meži titula ieguvēja Inga stāsta – konkursā jaunieši tika vērtēti dažādās disciplīnās. Katram bija jāiepazīstina ar sevi un jāpastāsta, kāpēc studijām izvēlējies tieši LLU Meža fakultāti. Tāpat tika vērtēts konkursantu vakara tērps, kurš bija jāsagatavo par tēmu latviešu mitoloģija un pasaku tēli. Jauniešiem bija arī jārāda savs talants, dejas prasme, izpildot valsi, un jāatraisa aktiera dotības kopīgā nelielā izrādē par tipisku studentu trešdienu. Inga visu dalībnieku vārdā saka lielu paldies Leonīdam Beluško, kas iedvesmoja un kā režisors un scenārists palīdzēja tapt izrādei.

Konkursa dalībniekus vērtēja fakultātes prodekāns Jānis Krūmiņš, LLU studiju prorektors Kaspars Vārtukapteinis, mācībspēki Līga Liepa un Solveiga Luguza, kā arī studentu biedrības «Šalkone» pārstāve Krista Zeiliņa un Pārtikas tehnoloģijas fakultātes studējošo pašpārvaldes vadītāja Aija Mataite.

Pasākumu vadīja pērnā gada Mis un Misters Meži Diāna Supe un Āris Pūseps.

Skatīt galeriju

Pievienots 25/04/2016