Pārlekt uz galveno saturu

Meža fakultātes jaunie speciālisti saņem diplomus

Attēla autors: No LLU arhīva

Jūnijs ir laiks, kad Jelgavas pils Aulā sveic jaunos speciālistus un izsniedz diplomus par veiksmīgu studiju noslēgumu. 18. jūnijā Jelgavas pils Aulā pulcējās mācībspēki, absolventi un viņu viesi, lai sveiktu Meža fakultātes studentus.

"Izlaidumu laiks ir gan priecīgs, gan bēdīgs laiks universitātei. Priecīgs, jo jaunie speciālisti var sevi pierādīt darba tirgū un veiksmīgi būvēt karjeru; bēdīgs, jo atkal ir pienācis laiks, kad jāatvadās," uzsver Meža fakultātes dekāns Dagnis Dubrovskis. Šogad pamatstudijas un maģistrantūras studijas Meža fakultātē absolvēja 141 jaunie speciālisti, no tiem 118 ieguva bakalaura grādu, bet 23 – maģistra grādu.

Pamatstudiju programmā "Mežzinātne" studijas noslēdza 22 absolventi. Savukārt pamatstudiju programmu "Mežinženieris" absolvēja 25 nepilna laika studiju studenti un 29 pilna laika studenti. Profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmu "Kokapstrāde" šogad absolvēja 25 studenti, bet darba aizsardzības vecākā speciālista kvalifikāciju ieguva 17 nepilna laika studenti, kuri absolvēja studiju programmu "Darba aizsardzība un drošība."

Maģistra grādu un diplomu šogad saņēma 23 studenti, kuri absolvēja "Mežzinātnes" programmu.

Meža fakultātes dekāns D. Dubrovskis pateicās pasniedzējiem un studentu vecākiem par piedalīšanos studentu izglītošanā un sveica studentus, kuri bija aktīvi gan studiju procesā, gan ārpus studiju aktivitātēs. Aktīvākie Meža fakultātes studenti – Ieva Redēvica, Ilze Sīka, Mārcis Cielava, Oskars Zemītis, Leonīds Beluško, Oskars Grīnfelds, Andris Cirsis, Emīls Krustiņš, Emīls Silavs, Jānis Kokins, Kārlis Lupiķis un Ivo Gabrāns.

Šogad dažādos studiju līmeņos LLU absolvē 839 jaunie speciālisti. 18. jūnijā  diplomus saņēma arī Tehniskās fakultātes absolventi.

Bildes var apskatīt LLU portālā: http://www.llu.lv/lv/raksts/2016-06-18/meza-fakultates-jaunie-specialisti-sanem-diplomus

Pievienots 20/06/2016