Pārlekt uz galveno saturu

Atvērto durvju dienā skolēni interesējas par studiju programmu „Mežinženieris”

Attēla autors: No LLU arhīva

13. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 14.00 LLU Jelgavas pilī norisinājās Atvērto durvju diena, kurā piedalījās arī Meža fakultāte.

Pie Meža fakultātes stenda pilī skolēnus sagaidīja: studiju programmas „Mežzinātne” 3. kursa studente A.Damberga, studiju programmas „Kokapstrāde” 2. kursa studenti H.Šillers un D.Skribāns, kā arī studiju programmas „Mežinženieris” 4. kursa students T.Kalvis, kuri mērķtiecīgi un neatlaidīgi darbojas studentu biedrībā „Šalkone”.

Atvērto durvju diena sākās ar Meža fakultātes sagatavoto Informatīvo lekciju, kurā aptuveni 30 interesenti noklausījās studiju programmas „Mežzinātne” 3. kursa studentes A.Dambergas sniegto informāciju par studiju un prakšu iespējām, par augstākās izglītības studentu apmaiņas programmu Erasmus, tradicionālajiem sporta un atpūtas pasākumiem Meža fakultātē. Pēc Informatīvās lekcijas jaunieši izmantoja iespēju doties ekskursijā uz dienesta viesnīcu un vēlāk arī uz Meža fakultāti, lai labāk izprastu studentu ikdienu.

Lai rastu atbildes uz interesējošiem jautājumiem, uz pasākumu bija ieradušies jaunieši no Jēkabpils 3. vidusskolas, Daugavpils 3. vidusskolas, Jaunjelgavas vidusskolas, Jelgavas valsts tehnikuma un Jelgavas tehnoloģiju vidusskolas.

Ikviens interesents varēja iejusties forvardera operatora lomā, kā arī pārbaudīt koordināciju un veiklību, virtuāli iekraujot un izkraujot baļķus piekabē.

Pievienots 16/10/2017