Pārlekt uz galveno saturu

Aicinām uz LBTU Meža fakultātes salidojumu

Attēla autors: No MF arhīva

Aicinām visu meža nozares saimi, ko vieno studijas Jelgavā, Meža fakultātē, 28. oktobrī uz Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes ( bij. Latvijas lauksaimniecības universitātes, Latvijas Lauksaimniecības akadēmijas)  Meža fakultātes salidojumu (LBTU MF).

Augstākā izglītība meža nozarē piedzīvojusi dažādus laikus un pārmaiņas kopš 1919. gada, kad Rīgas politehniskā institūta Agronomijas fakultāti tika nolemts papildināt ar meža zinību nozari. Arī šī absolventu un viesu tikšanās būs īpaša un atkal kārtējā pārmaiņu posmā, jo pirmo reizi tiksimies jau kā Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Meža fakultāte. Turklāt šogad mēs īpaši lepojamies uzņemt absolventus un atbalstītājus fakultātes galvenajā ēkā Akadēmijas ielā11, kas piedzīvojusi ievērojamas pārvērtības un uzlabojumus,” pauž LBTU MF dekāns Linards Sisenis.


No plkst. 14.00 atkalsatikšanās priekam un sarunām būs atvērta gan MF galvenā ēka Akadēmijas ielā 11, Jelgavā, gan Kokapstrādes katedras telpas Dobeles ielā 41. Absolventi un viesi varēs ielūkoties un  apmeklēt auditorijas, kā arī jaunizveidotās laboratorijas. 


Plkst. 16.00 absolventi un viesi aicināti apmeklēt svinīgo sēdi LBTU Aulā Lielā ielā 2 (Aula būs atvērta no plkst. 15.00).


Bet no 20.00 visi aicināti atgriezties fakultātē un Kokapstrādes katedrā, kur līdztekus sarunām un atmiņu stāstiem no plkst. 21.00 būs balle. 


Lai plānotu pasākuma norisi, aicinām absolventiem elektroniski reģistrēties līdz 25. oktobrim tiešsaistē: ej.uz/mfsalidojums

salidojums
 

Pievienots 28/09/2022